Over het bedrijf

Van Berkel Totaal Onderhoud is gevestigd in Maartensdijk, en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen.
 
U kunt bij ons terecht voor oa;
 
-Schilderwerkzaamheden
-Gevelreiniging
-Timmerwerkzaamheden
-Restauratie timmer en schilderwerkzaamheden
-Vloeren (divers)
 
Al deze werkzaamheden zijn zowel overdags en (bespreekbaar) ook in de nachtelijke uren uit te voeren. 
 
Teven kunt u bij ons ook terecht voor u machinaal timmerwerk zoals kozijnen en ramen enz. daarbij kunnen wij ook alles in de gewenste laagdikte verspuiten in onze spuitcabine
 
Van Berkel Totaal Onderhoud is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, restauratie schilderen, wandafwerking, beglazing, timmerwerkzaamheden,bouwkundig onderhoud, diverse vloeren reinigen enz.
 
Natuurlijk voeren we niet alleen uit maar doen we ook uitgebreide technische inspecties en adviseren we onze klanten, onze organisatie beschikt dan ook over een zeer breed netwerk van vertrouwde partners.
 
Schildersbedrijf M. van Berkel is initiatiefnemer van Van Berkel Totaal Onderhoud B.V , met een brede kennis op het gebied van duurzaam onderhoud en verbetering van de bestaande bebouwde omgeving.
 
Van Berkel Totaal Onderhoud B.V. beschikt over een hecht team van bevlogen specialisten, en daardoor kunnen we u adequaat van dienst zijn. Deskundig en creatief zoeken we naar de beste oplossing. door slimme plannen besparen we geld, belasten we de omgeving minder terwijl gelijktijdig een hogere prestatie wordt geleverd.
 
Benieuwd?  Test ons maar eens uit!